Soulfood Special Edition: Syrisch Diner
Overheerlijke Syrische keuken
04 June 2020

Nieuwe Nor - café


Volwassenen: € 12,50
Kinderen: € 7,50

Open 17:30 | Aanvang 18:00 | Einde 20:00

Uitverkocht
[verplaatst | originele datum: 19 maart]

Chefkok Sameh komt overheerlijk voor jou koken in deze Soulfood Special Edition. Laat je verwennen met de smaken, kleuren en geuren van 'culinair walhalla' Syrië. De vorige editie was uitverkocht en werd jubelend ontvangen: "Het was heerlijk! Complimenten aan de chef (s)" 


De Soulfood-avonden kennen een informele sfeer en is een sociale gebeurtenis. Er is daarom geen vaste tafelindeling: het is dus mogelijk dat je een (lange) tafel deelt met andere gezellige eters, maar dit kan ook zomaar een muzikant zijn die 's avonds op het podium staat. Het is gezien de populariteit van deze avond niet mogelijk te reserveren, maar dient er direct bij het bestellen van tickets te worden betaald. De avonden zitten meestal vol, dus bestel je ticket op tijd! Menu:


Poppodium NIEUWE NOR heeft een traditie als het gaat om lekker exotisch eten. Het eetcafé van het voormalige Culturele Café De NOR was tot 2006 een begrip in Heerlen. Met de komst van de nieuwe popzaal eindigde die traditie voor het publiek. Echter, de huiskok, Romeo Dorff, bleef zijn keuken trouw. Hij kookt wekelijks zijn soulfood voor bands en artiesten die na een lange reis in Heerlen aankomen. Inmiddels weet heel muzikaal Nederland, en ook daarbuiten, dat ze in de NIEUWE NOR kunnen rekenen op een heerlijke voedzame maaltijd met een Surinaams (of deze editie: Syrisch) tintje. Hoe dat smaakt kun je enkele keren per jaar zelf in het café van poppodium NIEUWE NOR proeven.


Meld je aan voor de nieuwsbrief