Frontstage - regiofinale 045
met: Anna Nita, A Minor Problem, Eva Kroezen, Defenestrate en Buzzard’s Brew
20 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop start op 2 september om 12:00 uur
normaal: € 6,00

Open 12:00 | Aanvang 13:00 | Einde 16:00

Tickets
FrontStage, de popmuziekwedstrijd in Limburg, gaat tóch van start in september! Vijftien Zuid-Limburgse bands strijden op zaterdag 12 september in Geleen en op zondag 20 september in Heerlen. Zij strijden om een plek op maar liefst drie popfestivals in Zuid-Limburg in 2021. Fans zijn van harte welkom!

Wie staan er straks in 2021 én op Bruis, én op Daddy Cool én op Mama’s Pride Festival? Na de regiofinales in Geleen en Heerlen zijn de drie winnaars bekend.  Op zaterdag 12 september gaat FrontStage van start. Deze muziekwedstrijd gaat wél door, want de finales zijn in de buitenlucht en dus volledig corona-proof. 

RegioFinale 045 - zo 20 sept. 2020 (deuren open 12u) - FrontStage #Heerlen.

13:00 - 13:20 uur. ANNA NITA
- Haar inspiratie? Jazz-, R&B- en soul-iconen als Sade, Lauryn Hill en Amy Winehouse. Haar muziek? Een laid-back mix van soulvolle pop, R&B en jazz met scherpe songteksten over thema’s als empowerment en hypersensitiviteit. Eind april verscheen haar debuut EP Insulated. Het nummer Cloud Nine prijkt nu al in top 50 van NPO Radio 2 Soul & Jazz.

13:40 - 14:00 uur. A MINOR PROBLEM
- A happy cross-over of poppunk, post-punk and indie, with a dash of folk and an incidental hardcore song. The band’s live performances are well known for their enthusiastic and hyper-energetic character and the many interactions with the audience. Debut album A Minor Problem is now available!

14:20 - 14:40 uur. EVA KROEZEN
- Ze is 16 jaar. Haar setlist bestond aanvankelijk uit covers van Maaike Ouboter, Counting Crows en meer. Zij houdt zich nu voornamelijk bezig met het schrijven van eigen nummers: Stupid Words, Lost en Thinking zijn daar enkele voorbeelden van. Eva nam deel aan Kunstbende en begint dit jaar aan Popsport.

15:00 - 15:20 uur. DEFENESTRATE
- Een metal/rock band uit stadsregio Parkstad. Ze deden in 2019 mee aan PopSport Limburg (en wonnen) en stroomden door naar het landelijke traject: ze namen een clip op in de studio van De Staat in Nijmegen. Hard gitaarwerk gecombineerd met electro sounds.

15:40 - 16:00 uur. BUZZARD'S BREW
- Een ambitieuze 5-koppige funkband uit het zuiden van Limburg. Deze formatie combineert hun liefde voor funk met een flinke scheut humor. ‘Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Want dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!’ aldus hun bio. ‘Funky, maar op hun eigen manier.’

De toegangstickets voor deze drie regiofinales komen direct ten goede aan de acts. Gebruik een code om jouw favoriet te supporten!

 De voorverkoop start woensdag 2 september om 12:00 uur. Maximaal twee tickets per bestelling zijn toegestaan. Steun jouw bands met hun bandcode, dan gaat het volledige aankoopbedrag naar hen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief