Capital Hiphop presents: Kraantje Pappie
20 March 2020

Limburgzaal Theater Heerlen


Toegang: alle leeftijden. De kaartverkoop is gestart.
Ticketprijs: € 25,00

Open 19:00 | Aanvang 19:30 | Einde 22:30

Tickets


Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

2018 eindigde met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde ‘Come to DADDY’ in de AFAS Live. Beiden in no time volledig uitverkocht. In 2020 zet Kraantje Pappie zijn route voort met de ‘POP UP!’ clubtour. Tien grote zalen in Nederland zijn rond eind maart en begin april aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP! paradijs. 20 maart 2020 is Heerlen aan de beurt!

Afgelopen festivalseizoen heeft Kraantje zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als ‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen.

Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP! clubtour.

Dit concert vindt plaats in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen en is georganiseerd i.s.m poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op 26 september 2019 om 19:00 uur.

PS: via www.kraantjepappie.nl kun je je nu inschrijven voor ‘Krantje Pappie’, de nieuwsbrief over, met en door Kraantje zelf.


Meld je aan voor de nieuwsbrief