Nieuwe Nor Nacht •LIVE: Boscha Nova
livestream #13
04 July 2020

NIEUWE NOR - zaal


live-stream vanuit de zaal
Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 22:30

Gratis toegang
Deze live-stream duurt van 21.00 tot +/- 22.30

Ook tijdens de Corona-crisis laten we je niet los! Middels diverse online activiteiten blijven we voortdurend in contact met elkaar. Zo dansen we er op zaterdagavond op los tijdens een live stream vanuit poppodium NIEUWE NOR. 'Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’ brengt het weekendgevoel van onze zaal naar je eigen woonkamer.Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt op zaterdagavond een DJ uit in de popzaal van de NIEUWE NOR. Dat gaat van uptempo  hardcore tot poppunk, van psytrance tot afro, van drum & bass tot techno, van electro tot bass. Met bijna elke week wel weer een nieuwe niche wordt zo de volledige breedte van de dance-programmering van poppodium NIEUWE NOR ook online zichtbaar.

De DJ’s zullen met licht & geluid, maar helaas zonder jullie, in een uur tot anderhalf uur laten horen wat we aan mooie muziek & beleving mislopen. We nodigen iedereen uit om thuis actief deel te nemen aan deze dansuurtjes. Zo dragen we hopelijk bij aan de samenhorigheid en halen we even dat weekend-gevoel in je naar boven. En dan hopen we jullie snel weer te zien in hartje Heerlen! 


 
Zaterdag 4 juli 2020 - 21.00: Boscha Nova!

De veertiende Nieuwe Nor Nacht •LIVE-set komt van ons kind aan huis Boscha Nova.  Samen met Sander Bosch trapten we 6 jaar geleden de toonaangevende eclectische dansavond Novacane af. Het werd een instant succes waarbij dankzij de contacten van Sander de meest frisse landelijke acts in Heerlen op het podium verschenen.  In  de daaropvolgende jaren ontwikkelde de carrière van Boscha Nova zich enorm. Als resident van Vunzige Deuntjes ziet hij de grote zalen van Nederland en ook achter de schermen is hij nog steeds een  drijvende kracht als programma-adviseur voor urban-events in Parkstad zoals de Capital Stage van The Notorious IBE. Tegenwoordig fungeert het merk Novacane als Sander's management platform waarbij Menno (Mennoboomin van ANBU Gang) zijn eerste grote klus is. Forreal! 

Genoten van een van de ‘Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’-streams? Het is mogelijk ons te steunen met een donatie:Nieuwe Nor Nacht •LIVE is elke zaterdagavond te volgen via de social media kanalen van poppodium NIEUWE NOR en Nieuwe Nor Nacht. Terugkijken kan via Youtube, luisteren via Mixcloud & Soundcloud


Meld je aan voor de nieuwsbrief