Rick Nolov Band
Playa Urbana ...de Zomersessies...
20 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 9,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Tickets

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Rick Nolov Band
Ze worden wel de ‘godfathers van de Limburgse Ska’ genoemd. De legendarische Heerlense formatie die in 1984 Pinkpop opende en die bekend werd met de aanstekelijke ska-hit ‘White Shoes’, brengt een opzwepende mix van ska, reggae en rock. De zeldzame concerten die de Rick Nolov Band nog geeft zijn steeds weer verrassend en swingen als vanouds. De line-up bestaat nog steeds uit de originele bezetting met Rick Nolov, Stijn Huijts en Hans Keuls, tijdens Playa Urbana aangevuld met Mylène Schrijen op sax..   Playa Urbana is Corona-proof

- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief